Rouwwerk

Bloemen herinneren ons aan emoties en dit vasthouden is zo waardevol. Bij het overlijden van een dierbare schieten woorden vaak tekort en bloemen kunnen op zo’n moment helpen om het afscheid betekenis en vorm te geven. Wij staan u graag bij om woorden te geven aan het verdriet, het gemis en de herinneringen. Wij geven hierbij professioneel advies en denken mee met het uitzoeken van passend bloemwerk. We nemen dit telefonisch met elkaar door of maken bij voorkeur een afspraak om het persoonlijk te bespreken.

Mogelijkheden

In de dagen rond het overlijden moet er veel geregeld worden, en kan het soms moeilijk zijn om te weten waar te beginnen. Hier zijn wat voorbeelden te zien, maar we willen benadrukken dat alles handgemaakt is en volledig naar uw eigen wensen kan worden aangepast. Om u te ondersteunen in deze beslissingen, hebben wij voor u een lijstje opgesteld met de punten waar u aan kunt denken:

  • Kleur van het bloemwerk: specifieke kleur of pallet?
  • Voorkeur voor bloemen, waar hield hij/zij bijvoorbeeld van?
  • Grootte van het bloemstuk
  • Vorm van het bloemstuk
  • Prijsindicatie
  • Wel of geen lint, zo ja: wat voor tekst mag hierop komen?

Sympathieboeket

Een sympathieboeket is een boeket (of bloemstuk) wat wordt gestuurd als teken van medeleven en steun aan de nabestaande(n) van de overledene. Hier kan bijvoorbeeld een kaartje aan toegevoegd worden met woorden van troost en steun voor de rouwende persoon of familie. Dit boeket kan meegenomen worden naar een condoleance of worden bezorgd bij bijvoorbeeld het uitvaartcentrum of thuis bij de familie. Wij geven u graag passend advies bij het uitzoeken van dit boeket.

Kunnen wij u verder helpen?

U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen, afhankelijk van uw voorkeur. U kunt ons bellen, een e-mail sturen of een bericht achterlaten via ons contactformulier