Jullie gaan trouwen!

Allereerst van harte gefeliciteerd met het feit dat jullie gaan trouwen, super leuk om samen naar uit te kijken! Bij het regelen van een bruiloft komt veel kijken. Er zijn veel zaken om samen over na te denken en keuzes over te maken. Een van de (voor ons) belangrijkste dingen is hierbij de aankleding. Wij kunnen jullie hierin ontzorgen en de volledige aankleding van jullie dag regelen. Denk hierbij aan welkomstborden, backdrops, stoelen, arrangementen van droogbloemen, zuilen voor mooie bloemstukken en nog veel meer. Dankzij een fijne samenwerking met Brisked Styled Weddings kunnen we van deze items gebruik maken. Zij bieden een uitgebreid assortiment aan huurmaterialen die perfect gecombineerd kunnen worden met het bloemwerk en de laatste puntjes op de i kunnen zetten om het geheel compleet te maken.

Ilka van Wieren Photography

Ilka van Wieren Photography

Bloemwerk voor jullie bruiloft

Wat betreft bloemen, kunnen wij aan al jullie wensen voldoen. Maar waar te beginnen? Hieronder vind je de meest gebruikelijke bloemkeuzes. Als je erop klikt, vind je meer informatie inclusief een prijsindicatie. De uiteindelijke prijzen worden specifiek bepaald na een gesprek, omdat deze afhangen van jullie keuzes en bloemen van het seizoen.

Een bruidsboeket is meer dan een bosje bloemen, deze wordt helemaal naar eigen wens uitgezocht en gemaakt. Ieder mens is uniek en daarmee is ook ieder boeket uniek; passend bij jou als bruid en passend bij jullie samen als bruidspaar. Traditioneel gezien kiest de bruidegom het bruidsboeket uit, maar tegenwoordig (is het meest voorkomend) kiest de bruid het boeket (mee) uit. Bij het kiezen van het soort boeket en de passende bloemen zullen wij jullie professionele advies geven en meedenken in jullie wensen en ideeën.

*Mocht je twijfelen of een boeket bij jou past als persoon? Er zijn leuke alternatieven hiervoor. Wij denken hier graag in mee!

Prijsindicatie: € 100,00 – 150,00

 Foto credits: Dianne Baars Fotografie & Lens B Fotografie  & Thijs & Cher Your Wedding

Een corsage is een klein bloemstukje dat op de kleding wordt gedragen of om de pols (een zo geheten polscorsage). Corsages worden gedragen door de bruidegom, getuigen, (dag)gasten, bruidskinderen, familieleden en andere betrokkenen bij de feestelijke gelegenheid; hierin kan een eigen keuze gemaakt worden van wie jullie dit willen laten dragen. De bloemen in de corsage worden afgestemd op de rest van het bloemwerk en de styling.

Prijsindicatie: € 4,50 – 16,50


 Foto credits: eerste twee Inge Kooiman & Lanook Studio

Strooiblaadjes kunnen worden gestrooid tijdens bijvoorbeeld de ceremonie, deze worden dan gebruikt om een pad te creëren voor het bruidspaar om over te lopen na de ceremonie of om een romantische sfeer te creëren (en leuke spontane foto’s). Het strooien van bloemblaadjes heeft daarnaast een symbolische betekenis voor liefde, geluk en voorspoed voor het bruidspaar in hun huwelijk. Strooiblaadjes kunnen rozenblaadjes zijn, maar ook van andere bloemen of groenblad, bijvoorbeeld olijf.

Prijsindicatie: € 2,50 – 8,50

Bloemen in het haar zijn in veel varianten mogelijk: bijvoorbeeld losse (kleine) bloemetjes verdeeld over het kapsel, bloemen op haarclipjes, een bloemenkroontje. De keuze is afhankelijk van wat jij mooi vind en passend is bij het kapsel.

Prijsindicatie: € 8,50 – 30,00

Een trouwauto kan versierd worden met bijvoorbeeld linten, met bloemen en zelfs een combinatie. De keuze van bloemwerk op de auto is afhankelijk van de soort auto. Heeft de auto bijvoorbeeld een lange voorbumper? Dan is een bloemstuk met zuignap mooi voor hierop. Daarnaast is een bloemenslinger bijvoorbeeld weer mooi op een oud volkswagenbusje. Vind je de auto al mooi genoeg van zichzelf en wil je er niet te veel versiering op hebben? Dan zijn boeketjes aan de spiegel een goede optie, hierdoor is de auto versierd in de stijl van de gehele dag, maar blijft de nadruk op de auto zelf.

Prijsindicatie

  • Aan de spiegels: €30,00 – 35,00
  • Met zuignap: €120,00 – 160,00
  • Slinger: gemiddeld €150,00

De eyecatcher van de dag! Op het moment suprême staan je geliefde en jij onder een fantastisch gestylde backdrop jullie ja-woord te geven. Maak dit moment nog magischer en romantischer en hang een prachtig bloemstuk aan de backdrop. De foto’s van dit moment zullen uit jullie trouwalbum spatten! Het leuke van dit bloemstuk is dat hij makkelijk weer van de backdrop te halen is en later die dag weer op een andere plek gebruikt kan worden; op de tafel bij de bruidstaart, op de cadeautafel, op jullie dinertafel of hang het bloemwerk weer op tijdens het feest.

Prijsindicatie: €100,00 – 165,00

Foto credits: Brisked Styled Weddings

Tuintjes! Een steeds bekender (zelf bedacht) begrip, maar waar komt deze term vandaan? Het zijn bloemstukken op een platte schotel, waardoor het lijkt alsof het bloemstuk direct uit de grond komt, vandaar dus het tuintje-idee.  Wij zijn er fan van: behalve dat het eyecatchers zijn, zijn ze makkelijk op te tillen en te verplaatsen. Zo kun je hem bijvoorbeeld eerst neerzetten bij het welkomstbord of aan het begin van het gangpad. Voor de borrel zet je hem dan neer op een wijnvat en met het feest bij de fotohoek! Na de bruiloft neem je het stuk mee naar huis en genieten jullie hiermee nog extra na. Zo kunnen jullie optimaal genieten van al die bloemenpracht.

Prijsindicatie: €50,00 – 150,00 (verschillende maten beschikbaar)

 Foto credits: Lens B Fotografie & Meral Soydas Photography & Ilka van Wieren

De kleinere bloemstukjes zorgen zeker niet voor minder sfeer en vreugde. Door aan de gangpadstoelen stoelboeketjes te hangen krijg je een prachtig pad. Of zet boomstammetjes neer aan weerszijde met daarop vaasjes en kleine boeketjes. Deze vaasjes kun je later weer op de dinertafels plaatsen. Ook de stoelboeketjes zelf kun je gemakkelijk weer hergebruiken. Knoop ze na de ceremonie weer los van de stoelen en steek de bloemen in een leuk vaasje! Zo zorg je ervoor dat de bloemen optimaal gebruikt worden.

Prijsindicatie: €8,25 – 13,50

 Foto credits: Meral Soydas Photography & Jamie de Leeuw Fotografie & Brisked

Naast alle gebruikelijke bloemstukken kunnen wij nog veel meer leuke en originele creaties maken. Denk bijvoorbeeld aan een groot bloemstuk voor in een vaas, een guirlande van groen & bloemen om de trap mee te versieren waar jij vanaf loopt wanneer je jouw aanstaande voor het eerst ziet, bloemenkransjes voor de bruidsmeisjes of kleine boeketjes voor de bloemenmeisjes, rozenblaadjes voor over de witte loper, of een mooi boeket als bedankje voor jullie ceremoniemeester(s). Heb je een ander idee wat hier niet tussenstaat, neem contact met ons op en wij denken graag met je mee.  

 Foto credits: Ilka van Wieren & Inge Kooiman & Brisked

Interesse? Of wil je meer info? Vul het formulier in.