Hoi, ik ben Annette!

Wat leuk dat je deze pagina bezoekt. Wie ben ik? Een regeltante die houdt van orde en overzicht. Bij al het bloemwerk dat ik maak, houd ik de persoon graag in gedachten. Ik vind het belangrijk om naar persoonlijke verhalen te luisteren, en te ontdekken wat past, om dit vervolgens perfect aan te laten sluiten bij de persoonlijke wensen en ideeën.

Ik ben altijd in voor nieuwe ideeën en streef ernaar om mezelf zowel binnen als buiten het bloemenvakgebied te ontwikkelen. Ik sta dus open voor nieuwe input van jullie als bezoekers van deze pagina!

Inge Kooiman Fotografie

Ilka van Wieren Photography

Ontstaan van GewoonUniekk

Na meerdere opleidingen, cursussen en vele baantjes koos ik in 2016 voor de opleiding ‘Flowerdesign’. Niet omdat ik altijd al iets met bloemen wilde doen, maar omdat ik van jongs af aan aangetrokken werd tot creatief bezig zijn, het verkopen van producten, en het contact met mensen. Tijdens de opleiding ging ik één dag in de week naar school en werkte ik de rest van de dagen in een bloemenwinkel om zo het vak praktisch en snel onder de knie te krijgen. Gedurende deze periode mocht ik zo nu en dan een bruiloft aankleden met decoratie- en bloemwerk voor vrienden en familie. In die tijd ontdekte ik dat ik deze opdrachten het liefst deed. Na mijn opleiding ben ik mij daarom meer gaan richten op het bruidswerk en in 2020 heb ik mij officieel ingeschreven bij de KvK. De aanvragen voor bruidswerk werden steeds meer, waardoor ik uiteindelijk besloot te stoppen met werken in de bloemenwinkel en mijn tijd nu fulltime stop in GewoonUniekk.

Hoi, ik ben Marinda!

Na mijn afgeronde opleiding: ‘Bloem, groen en styling’ mag ik mezelf nu officieel bloemist en stylist noemen. Ik werk het liefste in de bruiloften en evenementen branche. De aankleding van bloemen speelt hierin een belangrijke rol. Op dit gebied heb ik al veel ervaring mogen opdoen. Zo heb ik bijvoorbeeld twee zomers in Italië mogen werken, om te ervaren hoe ze daar het bloemwerk aanpakken. Hier heb ik veel technieken geleerd die ik nu kan toepassen in Nederland.Ik werk nu parttime voor GewoonUniekk en samen met Annette verzorg ik jullie unieke bloemwerk. Ik kijk uit naar het komende seizoen!