Seizoen

Dat we vier seizoenen per jaar hebben is voor niemand onbekend. Dat is vooral te merken aan het weer, maar ook aan de bloei van de natuur. De bloembollen in het voorjaar, de vrolijk gekleurde bloemen in de zomer, de rozenbotteltakken in de herfst en het dennengroen in de  winter: ieder seizoen heeft zijn eigen kleuren en producten, die allemaal stuk voor stuk bijzonder zijn.

Met het inkopen van onze producten, kiezen wij bewust voor dat wat het seizoen ons biedt. Op deze manier heb je de beste kwaliteit en zijn de  prijzen lager dan wanneer je buiten het seizoen om koopt. De producten die wij verkopen veranderen daardoor voortdurend, maar hierin kunnen wij altijd passend advies geven en denken graag mee over de beschikbaarheid.

Workshops

Ieder jaar bieden wij verschillende workshops aan die passen bij het seizoen van dat moment. Deze workshops vinden plaats in de loods van Brisked Styled Weddings. Zou je graag een workshop op een eigen locatie willen organiseren? Ook dit is mogelijk. In overleg komen wij deze graag voor jullie verzorgen.

Ben je niet in de gelegenheid om bij de workshopavond aanwezig te zijn of ga je liever zelf thuis aan de slag? Dan zijn de DIY-workshoppakketten echt iets voor jou! Hier zitten alle materialen in die je nodig hebt om het gewenste stuk van de workshop te maken door middel van een stappenplan. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om deze zelf te maken, maar je kunt ook een gezellige avond met een groep organiseren en samen thuis aan de slag gaan. Dit pakket is ook heel leuk om aan iemand als cadeau te geven.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van seizoensaanbiedingen en workshops?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Hoe wil je de informatie ontvangen? *