Een boeket in huis kan veel plezier geven. Het zorgt voor een vrolijke sfeer, brengt kleur in de ruimte en ruikt ook nog eens lekker. Wil jij ook regelmatig verse bloemen in huis, op werk of als cadeau aan iemand geven? Dan is een bloemen abonnement echt iets voor jou.

Boeketten,
speciaal voor jou!

Bij ons bepaal je zelf hoe vaak en wanneer je bloemen wilt ontvangen. Dit kan iedere week, om de week of per 3 of 4 weken. Er is keuze uit verschillende maten. Dit zijn: klein (€21,50), middel (€26,50), groot (€30,00)en extra groot (€36,50). Je kunt het abonnement op elk moment stop zetten of in overleg pauzeren (bijvoorbeeld in vakantie).

Bloemabonnementen bij gewoon uniekk. Een mooi boeket, voor elk moment.

Vers & Seizoensgebonden

De boeketten worden vers ingekocht, gemaakt en geleverd (ophalen kan uiteraard ook in Utrecht of Langerak ZH). Wij kiezen bewust voor seizoensbloemen, omdat je dan de beste kwaliteit hebt. Dit bepaald dus ook de soort en de kleur van het boeket. Wel staan we open voor je eventuele voorkeuren. Je kunt je voorkeuren in hetonderstaande bestelformulier doorgeven.

Yes! Ik wil een bloemabonnement.

Met welke regelmaat wil je een boeket ontvangen? *
Wil je de boeketten zelf ophalen of laten bezorgen? *
Wat is je voorkeur voor leveringsdag? Meerdere antwoorden mogelijk. Dag wordt in overleg bepaald en is wisselend per levering. *
Welke maat boeket wens je? Je kan je keuze hierin altijd aanpassen. *
Hoe wil je het boeket ontvangen? *
Betaalwijze *

Veelgestelde vragen

Ja, dat kan. Het abonnement verloopt automatisch na de laatst gekozen levering.

Je kan het per levering of per afname (bijvoorbeeld per half jaar) overmaken. Om het boeket te ontvangen, moet je het bedrag voor de eerstvolgende levering uiterlijk een week van tevoren overmaken.

Wij kiezen bewust voor seizoens bloemen, omdat je dat de beste kwaliteit hebt. Dit bepaald dus ook de soort en de kleur van het boeket. Wel staan we open voor je eventuele voorkeuren.

Bezorgkosten variëren per adres, beginnend vanaf €2,50. Je hebt ook de optie om het boeket gratis op te halen in Utrecht of Langerak ZH.